Disclaimer van Stopfracking.nl

Gebruiksvoorwaarden

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website stopfracking.nl. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.
 

Verantwoordelijkheid

Deze website bevat unieke content, samengesteld door medewerkers van stopfracking.nl. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid die is betracht bij het samenstellen en publiceren van de informatie, kan de informatie soms incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is stopfracking.nl aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van de informatie van deze website. Tevens behoudt stopfracking.nl zich te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.
 

Vertrouwelijk

Alle informatie die binnenkomt bij stopfracking.nl wordt vertrouwelijk behandeld. De naam-, adres-, email-, telefoonnummergegevens en andere gegevens die worden opgegeven, zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt.
 

Copyrights

Het is ten strengste verboden informatie die op deze website gepubliceerd is geheel of gedeeltelijk over te nemen zonder uitdrukkelijke toestemming van stopfracking.nl. Wij hebben met veel zorg en moeite de informatie samengesteld. Op alle informatie op deze website berusten copyrights.